Over CRH  

CRH Structural Concrete Belgium (= CRH-SCB) is een onderdeel van de Ierse CRH-groep – internationaal leverancier van bouwmaterialen.

Naast Ergon heeft CRH Structural Concrete Belgium nog vier andere sterke merken onder haar dak, namelijk d-Concrete!, ECHO, Prefaco en Schelfhout. Binnen CRH-SCB bundelen deze vijf bedrijven, allen werkzaam in het ruwbouw segment, hun krachten.

Hierdoor biedt CRH-SCB een uitzonderlijk breed assortiment met alle wand-, vloer- en ruwbouw-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Innovatie en duurzaamheid zijn hierbij steeds de vertrekpunten.

De activiteiten van CRH-SCB zijn afgestemd op het gehele bouwproces. Van ontwerp-, architecturale of constructieve ondersteuning tot levering van de producten. Met eventuele montage van de complete ruwbouw voor de bouwheer of aannemer. Opdrachtgevers mogen van de bedrijven onder CRH-SCB innovatieve en duurzame producten en oplossingen verwachten, die het bouwproces verbeteren en versnellen voor zowel de woning- als de utiliteitsmarkt.

Gedragscode

CRH heeft passende en duidelijke richtlijnen met betrekking tot zakelijk en ethisch gedrag voor het personeel dat ons vertegenwoordigt tijdens de uitvoering van hun dagelijkse taken.
U kan hieronder de gedragscode in het Nederlands downloaden.

Betrokkenheid bij Mensenrechten

De Strijd tegen Moderne Slavernij

CRH Gedragscode Ethisch Inkopen en Veiligheidsvoorschriften

In de Gedragscode Ethisch Inkopen staan de MVO eisen omschreven evenals de manier waarop wij naleving van uw kant willen waarborgen.
Wij op onze beurt streven er naar om een betrouwbare en eerlijke partner te zijn, in de vaste overtuiging dat relaties die zijn
gefundeerd op de kernwaarden vertrouwen en integriteit, uiteindelijk duurzaam en gunstig zijn voor alle partijen.
U kan hieronder de Gedragscode Ethisch Inkopen en de Veiligheidsvoorschriften in het Nederlands downloaden.

Beleidsverklaring

CRH-SCB: Veiligheids-, Gezondheids- en Milieubeleid