Algemene info  

Ergon is al ruim 50 jaar betrokken bij de meest prestigieuze realisaties in België, het Groothertogdom Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. Ergon groeide uit tot een naam in de sector van de prefab bouwkunde. Onze producten zijn synoniem met kwaliteit, service, vakkundigheid en snelheid van uitvoering. Door jarenlange ervaring en succesvolle samenwerkingen is Ergon bekend bij de meeste architecten en studiebureaus.

Bij Ergon is de zorg voor kwaliteit steeds onze prioriteit. Bovenop de verplichte CE-markering voor verschillende producten, is Ergon houder van meerdere kwaliteitslabels. Zo garanderen we de meest kwalitatieve projecten. Voor de uitvoer naar Nederland hebben onze elementen eveneens een KOMO-attest (KIWA-keuring).

Daarnaast werd eveneens een kwaliteitssysteem opgebouwd dat voldoet aan de ISO 9001 norm voor ontwerp, fabricage en montage van al onze elementen in gewapend en voorgespannen beton.

Volgende geprefabriceerde producten worden geproduceerd volgens de voorschriften van Probeton en dragen het BENOR-keurmerk:

  • structuurelementen in gewapend en voorgespannen beton;
  • holle vloerelementen in voorgespannen beton;
  • wandelementen van gewapend beton.

Onze montagedienst is bovendien VCA gecertificeerd.

Bovendien kunnen wij met fierheid zeggen dat wij als eerste firma in de sector van de prefab in het bezit zijn van het label ISO 14001.

Ergon is lid van de Federatie van de Belgische prefab Betonindustrie.

CONTACTEER ONS

Wenst u graag meer informatie over ons of kunnen we u verder helpen bij uw eigen project?